Ny inspiration
Testade något nytt till kladdkakan igår. Jag la till Marabou mjölkchoklad i smeten innan jag satte in det i ugnen. Borde ju bli gott tänkte jag. Jag menar... mjölkchoklad = good, kladdkaka = good. Kan bara bli wunderbar!
Och bra blev det! Totally awesum om du frågar mig (och mina gäster som fick smakorgasmer all over the place). Jag testade även att ha hallon till kladdkakan vilket också blev en succé. Det ska vara osötade hallon, då det sura från hallonen passade perfekt med sötman från kladdkakan. Dessutom är kombinationen av choklad med bär något som de flesta borde veta om.
Se nedan:
Och bra blev det! Totally awesum om du frågar mig (och mina gäster som fick smakorgasmer all over the place). Jag testade även att ha hallon till kladdkakan vilket också blev en succé. Det ska vara osötade hallon, då det sura från hallonen passade perfekt med sötman från kladdkakan. Dessutom är kombinationen av choklad med bär något som de flesta borde veta om.
Resultatet:

(Ursäkta det slarviga upplägget, men jag kunde inte hejda mig själv när jag la upp den första biten. Notera även den ljusare delen på toppen en kakan, det är resultatet av mjölkchokladen. Mhm... Marabou!)

(Ursäkta det slarviga upplägget, men jag kunde inte hejda mig själv när jag la upp den första biten. Notera även den ljusare delen på toppen en kakan, det är resultatet av mjölkchokladen. Mhm... Marabou!)
Kommentarer
Postat av: Johan-san
5/10
Sluta äckla dig med kokos!
Låt den stå i ugnen i 18 min nästa gång istället för 6 sec. den rinner ju faen över halva tallriken!
Postat av: Emzie
Johan-san: Sluta äckla mig med din existens! Och för din information, så har den stått i ugnen 18 minuter och konsistensen var perfa! Stupid boy...
Trackback